Bilde av
Nyhet: Den klassiske reklameartikkelen buttons og magneter
Over 1 million fornyde kunder
Gratis levering
Ekspresstrykk

21 98 44 22   Ma.-fr. kl. 08.00-17.00

Buttons og magneter – den klassiske reklameartikkelen nyhet i nettbutikken nå

Buttons og magneter hører til klassikerne blant reklameartikler. De er små, praktiske og kan brukes til diverse reklameformål. Med individuelt designede motiver blir strøartikkelen påfallende og sprer ditt reklamebudskap lekende lett. I vår nye kategori Buttons og magneter kan du velge forskjellige produkter i form og størrelse.

Hvilket motiv som skal pryde dine buttons og magneter bestemmer du selv. Din firmalogo eller slående slogan på fargerik bakgrunn fungerer alltid. Også på de små reklameflatene kan ikoner og mønster iscenesettes på en ideell måte. Akkurat som med T-skjorter og stoffposer kan du også bruke freidige ordtak for å skape ekte blikkfang. På denne måten oppstår ideelle reklamegaver for arrangementer.

Praktiske hjelpere i hverdagen: Bruk buttons for å fremme merket ditt

I tillegg til designen kan du også bestemme baksiden for dine buttons. Vi tilbyr deg her tre forskjellige muligheter: De tradisjonelle buttons har et nålfeste, og kan festes på forskjellige tekstiler og enkelt fjernes igjen. Du kan også bruke disse buttons – etter ønske runde eller rektangulære – som for eksempel kjennetegn for dine medarbeidere på messer og arrangementer.

De såkalte speilbuttons er godt likt av damene. Disse runde modellene forener fordelen av buttons og speil, og får plass i enhver veske. Den ene siden viser ditt individuelle reklamemotiv, og den andre gjør at kundene dine og deres partnere kan kaste et granskende blikk i speilet. Også runde flaskeåpner-buttons tilbyr en merverdi i hverdagen. Om det er for lommer eller vesker, den lille hjelperen kan tas med overalt og er fornuftig i bruk.

For tiltrekkende reklamebudskap – magneter i firmadesign

Trykte magneter egner seg godt som strøartikler på messer. I vårt sortiment finner du stabile kjøleskapsmagneter og bøyelige magnetklistremerker laget av tynn folie. Disse fester seg til metalliske overflater og hjelper dine forretningspartnere og kunder til å plassere viktige notater på en synlig måte. Ofte får en liten lapp, som er festet med en pinne, mer oppmerksomhet – uavhengig av om det er en handleliste på kjøleskapet eller en to-do-liste på den magnetiske memotavlen.

Flere praktiske strøartikler, som du trenger til langsiktige reklame- eller markedsføringskampanjer, som vi kan trykke for deg, finner du i vår kategori Reklameartikler.