Bilde av
bruk høyverdige klesplagg som reklameartikler | Onlineprinters
Over 1 million fornyde kunder
Gratis levering
Ekspresstrykk

21 98 44 22   Ma.-fr. kl. 08.00-17.00

Reklame du har på deg – bruk høyverdige klesplagg som reklameartikler

Med over 100 nye artikler starter vi med deg en fargeglad reklamevår. I vårt nye klessortiment finner du nå et stort antall høyverdige klesplagg som vi kan trykke på. Om det er små eller store antall, til bruk om vinteren eller sommeren, til hverdags eller som yrkesklær – hos oss finner du alltid noe som passer for din bedrift.

Ett klesplagg – to trykkmotiver

Oppdag mulighetene med tekstiltrykk og overbevis deg selv om hvor praktisk og virkningsfull denne trendy reklameformen kan være. Velg dine favoritter blant et stort antall farger og forskjellige merker som B&C Collection eller Fruit of the Loom. Avhengig av klesplagget kan vi trykke for- og/eller baksiden med opptil to forskjellige motiver. På denne måten kan f.eks. firmalogoen være på én side og et reklameslagord eller et iøynefallende sitat på den andre siden av dine shirts.

Silketrykkprosess, små antall og blanding av størrelser

Vi trykker dine motiver i en høyverdig silketrykkprosess. På denne måten er du sikker på at du og kundene dine har glede av produktet i lang tid. Med andre prosesser kan deler av trykket løsne eller flasse av etter gjentatt vasking - en uønsket effekt som du unngår med klesplagg fra Onlineprinters. Du kan bestille våre klesplagg i en individuell blanding av størrelser – også i små antall avhengig av hva du trenger. Hvis du ikke er sikker på hvilke størrelser og antall som trengs for ditt team, kan du også bestille prøver uten trykk for å teste.

Oppdag T-shirts med trykk

Om det er rett- eller feminint snitt, korte eller lange ermer, med rund eller V-hals – i vår nettbutikk finner du T-shirts til menn, kvinner og barn samt høyverdige tank-tops uten ermer, til spesielt varme sommerdager.

Elegant på reise med poloshirts med trykk

Klesklassikerne poloshirts trykker vi med ditt motiv i forskjellige farger – etter ønske også på begge sider og med forskjellige grafiske elementer og tekster. Velg forskjellige farger og stiler som passer til deg og din bedrift.

Det første inntrykket er viktig: Skjorter og bluser

Sørg for å presentere deg enhetlig og etterlat et godt inntrykk hos dine kunder og partnere med høyverdige og stilsikre klær. Utstyr dine medarbeidere ganske enkelt med designede skjorter og bluser.

Sweatshirts og Hoodies: Ideelle for hverdagsbruk

Trenger du klær som samtidig er behagelige, uformelle og sportslige? Da finner du det riktige prodouktet hos oss med våre Sweatshirts og Hoodies. Om det er til hverdags, arbeid eller sport – de egner seg spesielt godt til mange aktiviteter.

Optimalt forberedt for allslags vær – med våre jakker og vester

Vi kan trykke ditt motiv på værbestandige jakker og vester som er spesielt høyverdige reklamegaver. På denne måten gjør du ikke bare et statement, du er også godt beskyttet mot vær og vind.

Ønsker du mer? Da kaster du et kort blikk på vår kategori reklameartikler, der finner du flere praktiske produkter, som sørger for at ditt merke blir lagt merke til.