Bilde av
FSC og PEFC
Over 1 million fornyde kunder
Gratis levering
Ekspresstrykk

21 98 44 22   Ma.-fr. kl. 08.00-17.00

FSC® und PEFCTM

Miljø- og klimavern har alltid vært et viktige anliggende for oss. Siden mai 2011 er Onlineprinters GmbH også en FSC®- og PEFCTM-sertifisert trykktjeneste. Med begge disse kvalitetsstemplene beviser vi sertifisert miljøvern, og gir et aktivt bidrag til bærekraftig skogsdrift.

Papiret vi bruker til alle flyers og foldere, 90g/m² kunsttrykkpapir matt og glanset, er sertifisert av PEFCTM. FSC®-sertifisert papir brukes ved produksjon av alle flyers og foldere i 170 g/m² kunsttrykkpapir matt og glanset.

FSC®

Med FSC®-sertifikatet har vi i tillegg bevist at produktkjeden ved produksjon av trykksaker er sammenhengende fra produksjons- og servicetrinnene til etterbehandling og logistikk, og dermed tilsvarer FSC®-standarden. Forest Stewardship Council® (FSC®) er en internasjonal non profit-organisasjon som skapte det første systemet for sertifisering av bærekraftig skogsdrift.

PEFCTM

”Programme for the Endorsement of Forest Certification Schemes” (PEFCTM) (norsk: “Sertifiseringssystem for bærekraftig skogsdrift”) er den største uavhengige organisasjonen for overvåking av bærekraftig skogsdrift. Som PEFCTM-sertifisert trykktjeneste forplikter vi oss for enkelte trykkprodukter til å bruke sertifisert papir, som er laget av cellulose eller tre fra økologisk, økonomisk og sosialt bærekraftig skogsdrift.

Mer informasjon om FSC® og PEFCTM finner du under miljøvern.